Sunday, April 25, 2010

Gânduri bune, vise şi joacă


După 2 săptămâni în care m-am făcut absolut praf emoţional/ psihic/ fizic am redescoperit energia minunată care vine din gândurile bune, conectarea la visele mele şi din joacă.

De luni până joi am primit o avalanşă de îmbrăţişări reale şi virtuale :), zâmbete, comentarii pe Facebook, SMS-uri, telefoane şi emailuri cu gânduri bune de la oameni faini pe care sunt norocoasă să îi am aproape. Mulţumesc Ema, Lidia, Lucia, Simona, Bogdan, Dana, Arabela, Corina pentru ppt, Sim, Oana, Claudia, Sofia, Irina, mama, Letiţia, Luci, Irina pentru creanga de liliac înflorit, Alina, Casandra, Raluca, Nicolae, Raluca.

Joi seara Elena de la Life After Work s-a jucat cu noi la Training Cafe şi ne-a plimbat câteva ore prin jocurile preferate din copilărie, râsete şi exerciţii de improvizaţie.

Vineri am fost la studioul Alexandrei Sandu care face nişte fotografii minunate în proiectul DayDreamers şi căreia îi mulţumesc pentru a fi capturat aşa de frumos câteva momente de conectare la visele mele.

După care am tras un bilet de papagal de la nenea flaşnetarul îmbrăcat a la Caragiale times şi care e veşnic la intersecţia Lipscani cu Smârdan.

Sâmbătă am ieşit la joacă cu Toci, Arabela, Andrei şi Eugen în parcul Tineretului unde m-am dat cu hamacele la o joacă organizată de Minor Swing şi ne-am jucat cu poi-urile Arabelei.

Le-am adunat la un loc pe toate ca să nu uit că e normal să mai pic din când în când, iar când pic am o mulţime de resurse la îndemână ca să mă ridic, din care acestea 3 cu efect imediat - gânduri bune, vise şi joacă. Să avem zile cu energie bună!